Σελίδες

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Πο πού σε 'συ μάθια μου?

Ο πλουραλισμός σε ιδέες είναι ενδεικτικό σημείο της εμπορικής έκθεσης του 3ου Aegina Fistiki Fest. Είδαμε πολλά περίπτερα που εμφανίζουν τον καρπό σε όλες του τις μορφές. Έδεσμα, γλυκό, ποτό, γλυπτό, κόσμημα, ζωγραφική. Αλλά είδαμε και χαλβά Φαρσάλων, χειροποίητες σφυρίχτρες από τα Γρεβενά, εκκλησιαστικά είδη, χωρισμένα στη μέση περίπτερα, παρεμπόριο, μηχανάκια και μια ανεκπαίδευτη δημοτική αστυνομία να παρατηρεί με συμπάθεια τα τεκτενόμενα. Μέχρι και μάζεμα υπογραφών κατά του κυματοθραύστη είδαμε! Ακούσαμε και για πληρωμές 'περιπτέρων' της τελευταίας στιγμής.
Επίσης δεν έγινε η απογευματινή παιδική ψυχαγωγία. Γουάι Γιούλη?
Εθελοντές δεν είδαμε. Είδαμε όμως τον Νίκο τον ΚΕΔΑ με το μπλουζάκι του εθελοντή (τον τιμά) να ανεβοκατεβαίνει την παραλία αρκετές φορές για να δει πως πάει το πράμα.
Ο κόσμος πολύς και επιτέλους... χαμογελαστές φάτσες!!

6 σχόλια:

apple είπε...

Εγω παντως ειδα τον Σακη με τον Πετρο και τον Οικονομου να πινουν μοχιτο φυστικι στο εμπορικο περιπτερο της αιγινιτισσας! Πολυ high...

Ανώνυμος είπε...

Αδελφοποίηση με τα Γρεβενά τώρα!!!

Ανώνυμος είπε...

Αχουουουουουουού !!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

το fistiki fest στον αυτοματο πιλοτο...τα εμπορικα περιπτερα...και μετα το χαος.
ο κοσμος θα κανει την βολτα του,θα ψωνισει,και αυτο ηταν ολο.τα υπολοιπα στο ποδι.και καποιες ματαιωσεις.η διαδρομη των καλλιτεχνων χωρις κινητρο.δυστηχως το εκαναν τσαντηρι φεστ.αυτη ειναι η διαφορα σας κυριοι με τους προηγουμενους.η οργανωση και το παθος.το φιλοτιμο και το αισθημα ευθηνης.

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΚΥΝΔΙΝΕΥΕΙ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ.ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΣΜΟΣ,ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΜΕΡΑΚΙ,ΠΑΘΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

KAΛΩΣ ΞΑΝΑΡΘΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΧΕΛΩΝΙΤΣΑ
ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΣΤΗ ΒΡΩΜΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΟΡΟΖ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ