Σελίδες

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Γύρω-γύρω όλοι και στη μέση... οι κουκουλικοί

Ψήφο κατά συνείδηση είπε ο συνδιασμός ΑΙΓΙΝΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ χτες βράδυ και κατά τη γνώμη μου, πολύ καλά έκανε. Αμέσως μετά την ανακοίνωση άρχισαν τα τηλέφωνα οι σακκιωτικοί και οι γρηγοροπουλικοί προκειμένου να πάρουν στήριξη από τα στελέχη και τους φίλους του συνδυασμού κουκούλη.
Γι'αυτό όμως που έχουν εντυπωσιαστεί και οι 2 άλλοι συνδυασμοί είναι ότι οι κουκουλικοί, αν και πικραμένοι, σε συζητήσεις που έχουν με στελέχη των 2 μονομάχων, το μόνο που ζητάνε είναι 'προς Θεού, συνεχίστε το έργο κουκούλη'. Πρώτη φορά ο χαμένος της 1ης κυριακής, τα στελέχη του και οι φίλοι του δεν ζητούν τίποτε παρά μόνον τη συνέχεια της τεράστιας δουλειάς που έχει γίνει στο Δήμο και που - τουλάχιστον κατ' ιδίαν - παραδέχονται και οι αντίπαλοι τους.
Τα πράγματα είναι απλά όσο τίποτε άλλο. από τους περίπου 2.600 ψηφοφόρους του κουκούλη, αρκετοί δεν θα πάνε να ψηφίσουν, αρκετοί θα ρίξουν λευκά ψηφοδέλτια και κάποιοι θα ψηφίσουν σακιώτη και γρηγορόπουλο. Το θέμα είναι πόσοι κάποιοι θα είναι αυτοί. Ίδωμεν.
Παρακαλώ τους ψηφοφόρους των 2 μονομάχων της Κυριακής και ειδικά τους ηττημένους, να μη ρίξουν τα βάρη της ήττας στους κουκουλικούς, αλλά στα στελέχη και τους επικεφαλής των συνδιασμών τους.
Εγώ - αν μου επιτρέπεται - σας προτρέπω να κλείσετε τ' αυτιά σας στις σειρήνες των μεν και των δε και να αποφασίστετε με την ψήφο σας, είτε θετικά, είτε αρνητικά. Γιατί μια ψήφος δεν είναι αποκλειστικά θετική γι' αυτόν που την εισπράττει.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Που πάνε οι ψήφοι Κουκούλη? Ποιος θα τις πάρει? Ποιος θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος?

Διαβάστε στο aeginafirst

http://aeginafirst.wordpress.com/2010/11/11/pou-pane-oi-psiphoi-koukouli/

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που οι περισσότεροι ψηφοφόροι δεν διαβάζουν τα blogs. Θα πίστευαν ότι οι οπαδοί του Κουκούλη θα δικάσουν την Αίγινα και υπάρχει περίπτωση να την καταδικάσουν.

Ανώνυμος είπε...

Χρυσό μου παιδί, 12.24, τώρα πια, δε πα να πιστεύουν οι ψηφοφόροι ό,τι θέλουν για τους οπαδούς του Κουκούλη! Σημασία δεν έχει αυτό. Ακόμα κι αν είναι αλήθεια, σε 4 χρόνια ποιος θα το θυμάται! Εδώ ο Σάκης θέλει να ξεχάσουμε αυτά που έλεγε μέχρι προχθές! Σημασία έχει τώρα, λοιπόν, τι πιστεύουν οι οπαδοί του Κουκούλη για τους άλλους συνδυασμούς και τους άξεστους οπαδούς τους, που δεν μπορούν να καταλάβουν ούτε πιο είναι το στενό εκλογικό τους συμφέρον, γιατί για το συμφέρον του τόπου να μην το συζητάμε καλύτερα. Κατάλαβες;