Σελίδες

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Και τώρα τι;

Οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου ανήκουν στο παρελθόν και η Αίγινα αποφάσισε να μην ανανεώσει την εμπιστοσύνη της, στον Δήμαρχο Π. Κουκούλη. Οι κύριοι Σακκιώτης και Γρηγορόπουλος προκρίθηκαν για τον 2ο γύρο και η Διοίκηση του Δήμου θα περιέλθει στα χέρια ενός εκ των 2. Σε ποιόν όμως;
Στον κο Σακκιώτη που 4 χρόνια έκανε βρώμικη αντιπολίτευση μαζί με τον κο Βάρτζελη και τον κο Μπέση και που στην κεντρική προεκλογική του ομιλία πρόσβαλε βάναυσα τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του και που έχει τουλάχιστον 10 εκλεγμένους αντιδημάρχους, ή στον κο Γρηγορόπουλο που αν εξαιρέσεις 2-3 άτομα από τη 16άδα του, ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι δεν κάνουν για διοικητές του νησιού.
Δεν είναι η ώρα για κριτική στον απελθόντα Δήμαρχο και τους συνεργάτες του. Αυτό θα γίνει στο σύντομο μέλλον. Αυτό που προέχει είναι οι άνθρωποι του συνδυασμού Κουκούλη να ξαναβρεθούν, να ξανά-ομονοήσουν και να υποσχεθούν ότι σε 3 χρόνια θα είναι πάλι εδώ για να βγάλουν την Αίγινα από το αδιέξοδο που - δυστυχώς - πάλι θα έχει περιέλθει.
Εμείς άλλωστε, εδώ θα είμαστε να τα λέμε.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να το στρίψω κορώνα -γράμματα; οι περισσότεροι οπαδοί του Κουκούλη είτε δεν θα πάνε να ψηφίσουν είτε θα αντιδράσουν συναισθηματικά. Ο Σακκιώτης τους έχει προσβάλλει τόσο πολύ...

Ανώνυμος είπε...

τελικά ένας γιατρός μας χρειάζεται...
την ειδικότητα δεν έχω διευκρινήσει ακόμη...
χειρουργός για να μας ευνουχήσει ή ψυχίατρος για να μην τρελαθούμε τελείως...

Ανώνυμος είπε...

προτιμω τον γιατρο παιδια...ο αλλος ειναι επικυνδινος,μουλοχτος,αναιδης,και διψαει για εξουσια...τους αλλους τους ξερουμε...καλυτερα ξανα γκοτση παρα φιλιππα αντιδημαρχο...και ο γιατρος σαν ανθρωπος ειναι πιο αξιοπρεπης...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ Τον Ολοι μαζι Τον υβριστη , τους μουλοχτους που σκαλωνε τα θεματα στην περιφερεια (ετσι είναι η αγαπη για την αιγινα) που εκανε συμφωνιες ακομα και με το διαολο (λεγεμεΓιωργη) παση θυσια για την εξουσια Βεβαιως ,βεβαιως και τελος ολον αυτό τον συφερτο με τους ορκισμενους εχθρους του Κουκουλη (Κοτσιδα -Κανελαδες -Μπεση , κλπ)που δεν υπαρχει καμια εγγυηση ότι θα συνυπαρχουν μετεκλογικα για το καλο της Αιγινας απλα είναι ένα προεκλογικο μαζεμα από αριβίστες ,και με διαφορετικους στοχους .
Το συζηταω να ψηφησω ΓΙΑΤΡΟ δειχνει πιο σοβαρος ,δεν υβριζει, τονιζει ότι θα ακουει εχει και καλα παιδια αξιολογα πχ ΚΥΡΙΑΖΑΝΟΣ . Ο Γκοτσης και η ομαδα του είναι καποιο προβλημα (λογω παρελθοντος) αλλα προβλεψιμοι ,πιστευω ότι ο γιατρος δεν είναι τοσο βλακας να τους δωσει λευκη επιταγη (όπως λεγεται) παραδειγμα ο εξοστρακισμος του Σκλαβενα.
Τι κανουμε λοιπον αποχη η Γιατρο ? μαλλον για Γιατρο το βλεπω αλλα ακουω και άλλες γνωμες(παρακαλω στο ΣΑΙΤ αυτο όχι γνωμες από ανωνυμους προβοκατορες δεν μασαμε)

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΖΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΣΚΛΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ Ο ΝΤΟΚΤΟΡ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΘΕΙ?ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ .ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΣΑΚΚΙΩΤΗ ,ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΚΚΙΩΤΗ . ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ Ο ΔΗ ΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΝΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΑΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ . ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ

Ανώνυμος είπε...

10 Νοεμβρίου 2010 11:19 μ.μ.--- exeis dikio prepei na skeftoyme me logikh gia to symferon ths aeginas

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΥΤΑΝΕΥΣΟΥΝ ΜΟΝΟ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ Η ΠΙΚΡΙΑ ΚΑΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ. ΑΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ: 1)ΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ?ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΟΛΑΣ ΜΑΤΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΑΚΚΙΩΤΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ. ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ Η ΑΙΓΙΝΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΥΣ" ΑΠΟΤΥΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ. ΟΙ 12 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 16 ΕΙΝΑΙ "ΜΟΥΓΓΟΙ"(ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ : ΝΑΙ-ΟΧΙ-ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΑ!!) 2)Ο ΣΑΚΚΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΑ ΑΙΓΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΝΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΑΧΑΡΩ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΞΙΩΘΗΚΕ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ) ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΓΙΝΗΤΕΣ ΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ. ΑΡΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΙΓΙΝΗΤΕΣ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΡΑ . 3) Ο ΣΑΚΚΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ,ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΕΙΣ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ. ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΥΠΟΒΟΛΕΑ ΤΟΝ ΓΚΟΤΣΗ!! . 4)Ο ΣΑΚΚΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ . Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΟΛΙΣ 13ΧΡΟΝΗ ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΚΕΣΤΕΙ ΣΤΑ 2500 ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΑΥΤΩΝ! ΞΕΡΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΙΓΙΝΗΤΕΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΙΝΑΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ (ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 25000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ)? ΜΗΠΩΣ Ο ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΔΗΜΑΡΧΕΥΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ , ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ , ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙ, ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ?
ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ,ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ "ΚΙΝΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ" ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΒΡΕ ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!

Μετά μεγάλης μου λύπης διαπιστώνω ότι δεν είναι λίγοι αυτοί που παραμένουν σε κατάσταση «ύπνωσης» και αναφέρομαι σε όσους εξακολουθούν να αποδέχονται και να πράττουν συμφώνα με τις γραμμές που τους δίνονται από τις εκάστοτε πολιτικές παρατάξεις που οι ίδιοι θεωρούν ότι υποστηρίζουν.

Εμείς φέρουμε την ευθύνη για τα αποτελέσματα που βιώνει η μικρή μας κοινωνία και η χώρα στο σύνολο της ….

Ζούμε στην χώρα της «Οδύσσειας» και του «Ομήρου»…. Κλείστε τα αυτιά σας στις σειρήνες!

Είμαστε άνθρωποι που ζουν σε μια κοινωνία και οι ανάγκες του ατόμου σε μια κοινωνία είναι πολύ συγκεκριμένες ...! ('Οσοι έχουν γνώσεις διακυβέρνησης γνωρίζουν πολύ καλά που αναφέρομαι.....)

Πάψτε πια να ασχολείστε με κόμματα και αποχρώσεις πολιτικές. Πάψτε πλέον να ασχολείστε με «λαοπλάνους» που τάζουν χωρίς αντίκρισμα και προ πάντων…… Εργαστείτε !

Εάν θεωρήσουμε ότι η κοινωνία μας είναι ένας ακατέργαστος λίθος, ας οραματιστούμε το σχήμα που θέλουμε να δώσουμε, το αποτέλεσμα που επιθυμούμε και ας εργαστούμε σαν τους λιθοξόους ..πετώντας ότι το δοκιμασμένο και άχρηστο, ας εξαλείψουμε τις όποιες τριβές και ας δώσουμε σχήμα ομαλό…. γιατί στο τέλος εμείς και τα παιδιά μας , δεν θα θαυμάσουν κάτι άλλο από το προϊόν της εργασίας μας.

Δώστε ένα τέλος σε αυτό τον «φαύλο κύκλο» ! Εργαστείτε και εσείς για να μπουν οι βάσεις, τα θεμέλια της προσωπικής σας ευημερίας και κατ’ επέκταση, του τόπου που ζούμε…

Οι εποχές που ζούμε είναι δύσκολες και απαιτούν πνευματική καλλιέργεια, κατάρτιση, λογική, σύνεση, ευθυκρισία, πρόνοια, επαγρύπνηση, εργασία και συλλογική προσπάθεια …

Οι προσωπικοί εγωισμοί, τα καπρίτσια, οι εμπάθειες, οι κοινωνικοί διαχωρισμοί , οι εκμηδενισμοί, οι ατομικές φιλοδοξίες εις βάρος του συνόλου και όσοι ακολουθούν τις τακτικές του spinning...δεν έχουν θέση σε μια προοδευτική κοινωνία, ανήκουν στο ‘χθές και δυστυχώς τα αποτελέσματα τους τα ζούμε ακόμη και σήμερα…

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΒΡΕ ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!

Οδυσσέας

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΔΟΣΗ!!!

ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΟΥΚΟΥΛΗ!
Μια συγκλονιστική ανακάλυψη του Σάκη Σακκιώτη!!!

Απολαύστε το, μόνο στο aeginafirst

http://aeginafirst.wordpress.com/2010/11/11/anakalypsan-ta-erga-koukouli/

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ κ.ΚΟΥΚΟΥΛΗ :ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ BLOG ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ "ΝΕΑ ΑΙΓΙΝΑ" :


<>

Τέσσερα χρόνια δεν έγινε κανένα έργο για την ανάπτυξη του νησιού μας. Κλείσιμο δρόμων και ελεγχόμενη στάθμευση για την φορολόγηση των πολιτών. Οι κάτοικοι δεν έβρισκαν χώρο για προσωρινή στάθμευση ώστε να κάνουν τις απαραίτητες δουλειές τους.
Αντίθετα επί Τρύφωνα Γκότση πλακοστρώθηκε το μεγαλύτερο μέρος της πόλης. Επί Τρύφωνα Γκότση έγινε το μεγάλο έργο του αγωγού της αποχέτευσης. Και να ήταν μόνο αυτά τα έργα..
Γιαυτό λέμε σε όλους τους ψηφοφόρους του Συνδυασμού Κουκούλη να ψηφίσουν Γρηγορόπουλο για να πλακοστρωθεί και η υπόλοιπη πόλη. Για να τελειώσει το έργο της αποχέτευσης. Για να μπορέσουν οι κάτοικοι του νησιού να πιούν καλής ποιότητας νερό μόνο από την ΕΥΔΑΠ.
Μόνο εμείς μπορούμε να κάνουμε έργα.
Η Αίγινα δεν γυρίζει πίσω!

Αναρτήθηκε Read more: ΝΕΑ ΑΙΓΙΝΑ http://newaigina.blogspot.com/#ixzz14yPbqcqv>>
...................................
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ κ.ΚΟΥΚΟΥΛΗ : ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΑΚΚΙΩΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΑΣ ? Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΣΗΜΕΡΑ , ΤΡΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ?--- ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ--- ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.