Σελίδες

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Τουριστικό Προϊόν

Μέσα από τούτο το ταπεινό blog, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αίγινας για την καταλυτική της βοήθεια στην ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος του νησιού. Κυριακή 1-8-2010, ημερομηνία σταθμός στην ενίσχυση με τουριστικό συνάλλαγμα του νησιού μας. Όλως τυχαίως οι περισσότεροι απ'ο αυτούς του τουρίστες ψήφισαν στη τοπική του ΠΑΣΟΚ.
Εμπρός στον έτσι, που χάραξε ο τέτοιος!!!
Σας Ευχαριστούμε!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το τουριστικό προϊόν αυτό είναι "one day cruise" για κάποιους: Αφαία, Άγιος Νεκτάριος (μεγάλη η χάρη Του), κανένα φιστίκι και μετά το χοντρό φιστίκωμα της γνωστής Σκλαβαινοπαρέας...Βγάζουν και αναμνηστικές φωτογραφίες τρομάρα τους: Ο Νονός, η ξανθιά κι ο νέος... Και τις εκθέτουν στην κοινή θέα... Ήμαρτον!

Ανώνυμος είπε...

Είδα σε αυτό το πολύ flat διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης μια φωτογραφία με τον don corleone στη μέση με ύφος 30 γαϊδουριών, δίπλα του να στέκεται όρθια η γκόμενα και να του τρίβει τον ώμο και από την άλλη ο μπράβος να τον προσέχει. Άραγε αυτός που φωτογραφίζει, σκέφτεται καθόλου το concept ή θέλει έτσι και αλλιώς να μας θυμίσει ότι πρόκειται για Σικελούς; Τέλος πάντων, αναρωτιέμαι αν μετά συνεχίστηκε η φωτογράφηση και σε άλλες πόζες πιο …ενδιαφέρουσες.

Ανώνυμος είπε...

Μαφία Ελληνοαλβανική βεβαίως – βεβαίως, καθώς εψήφιζαν όχι μόνο οι νομιμοποιημένοι αλλά και εκείνοι με τα διαβατήρια. Παρεπιμπτόντως, ρώτησα έναν νεαρό αν πήγε να ψηφίσει και μου είπε: «Δεν είμαι αλβανός…»

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, αυτός ο νέος don corleone ξέρει να γράφει δυο γράμματα πάνω σε μια κόλλα χαρτί; Αλλά τι κάθομαι και λέω. Θα του τα γράφουν άλλοι.
Πάντως με αυτό το τελευταίο θυμήθηκα τα παλιά. Τότε που στις τοπικές οργανώσεις εκλέγαμε κάτι γραμματείς – πολιτικούς καθοδηγητές, που έγραφαν σπουδαία πολιτικά κείμενα, που άνοιγαν το στόμα τους και καθόσουν αποσβολωμένος να τους ακούσεις. Και έλεγες: «ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσω, όχι για τον Ανδρέα, για τα παιδιά της Τοπικής, εδώ τους δικούς μας». Έ, ρε κάτι εποχές…

Ανώνυμος είπε...

Emena mou arese ayto gia to pezodromio poy egrapse i nea epoxi. Telika den mporoun na xefygoun apo ti moira tous