Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2010

αΔΕΗς

Όλα τα είχε η μαριορή ο Λαθούρης απο τη ΔΕΗ μας έλειπε!!! τον μάθαμε κι αυτόν.
Διάβασε το ποιματάκι του στο Δημοτικό Συμβούλιο, επαίνεσε τη Μπιρμπίλω που ενδιαφέρεται για τη βραχονησίδα που λέγεται Αίγινα, επαίνεσε τους δυό τυπάκους που είχε δίπλα του για τη σκληρή δουλειά που κάνουν στο νησί (καποιον Πατερώνη και κάποιον Φουντουλάκη) και τελικά είπε κι ένα συγγνώμη για τα μάτια...
Που είναι το ρευματάκι ρεεεεεεεε??? Επαγγελματίες - επισκέπτες - κάτοικοι κλαίνε ρε! Ότι έπαθαν στη πελοπόνησο από τις πυρκαγιές το 2007, το έπαθε και η Αιγινούλα μας. Κατα τα άλλα ο νομαρχάκος μας (σα τον Αβραμόπουλο με μούσι είναι) κοιμάται τον ύπνο του δικαίου... έβαλε τα αντινομαρχάκια του να στείλουν το υγειονομείο στην Αίγινα για να βοηθείσει τους καταστηματάρχες να κρατάνε τις θερμοκρασίες στα κρέατα!
Και είχε πάει η αντιπολίτευση να κάνει ρόμπα τον μπαρμπα - στρουμφ και αυτός τους ρούμπωσε! Έβγαλε το εγγραφάκι που είχε στείλει στη ΔΕΗ το 2008 τον Απρίλη που τους έλεγε να έχουν το νου τους γιατί τα πράγματα με την ενέργεια στο νησί δεν είναι καλά. Και οτι καλά θα κάνετε δεητζόπουλα να σχεδιάσετε καμμια λύση για το νησί πριν είναι αργά.


ΥΓ: Μου χάλασε το καζανάκι ρε γαμώτο!!! Που είναι αυτός ο δήμαρχος να μου το φτιάξει;;;;;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα παράπονά σας στο Δήμαρχο λέει μια παροιμία. Έτσι είναι στα χωριά. Ελλείψει άλλων αρχόντων για όλα φταίει ο Δήμαρχος.
Πάντως ο Σκλάβαινας και ο Φύρλας ξεφτιλήστικαν εντελώς σήμερα. Τι γελοίοι είναι ρε παιδιά. Σα να βγήκαν από καρτούν του far west.

Ανώνυμος είπε...

κοίτα για να είμαστε και σοβαροί η ΔΕΗ έχει την κύρια ευθύνη.
Όμως θα όφειλε μια σοβαρή δημοτική αρχή να έχει πολλαπλά πιέσει την ΔΕΗ να λάβει πρόσθετα μέτρα, τη στιγμή μάλιστα που δείγματα συμπεριφοράς και αντοχής του δικτύου είχαμε και έχουμε καθημερινά.
Αυτό βέβαια σε ένα σοβαρό κράτος, με σοβαρούς ανθρώπους και σοβαρή κυβέρνηση.
Γιατί στα σίγουρα και κάθε μέρα να πήγαινε ο Δήμαρχος στη διοίκηση της ΔΕΗ δε θα κατάφερνε τίποτα.
Στην Ελλάδα "του δεν υπάρχει μία"
που ξέρουμε με μαθηματική ακρίβεια πως θα καούν 1,000,000 στρέμματα το καλοκαίρι επί παραδείγματι και δεν φροντίζουμε ούτε για συντήρηση του πυροσβεστικού υλικού από το χειμώνα, σε αυτή λοιπόν την Ελλάδα τα προβλήματα αντιμετωπίζονται εν τη γεννέση τους. Αν είχαμε ενεργοποιημένο τον παράγοντα πρόβλεψη-σχεδιασμός-λύση δε θα είμαστε στα χάλια αυτά.
Και βέβαια σε ένα σοβαρό δήμο θα έπρεπε από την πρώτη στιγμή ο Σάκης τουλάχιστον που δεν είναι καραγκιόζης σαν τους άλλους να έδινε το χέρι του στον δήμαρχο και να ενεργοποιούσε ως εκπρόσωπος του επίσημου ΠΑΣΟΚ όλους τους διαύλους της πολιτικής που ενδεχομένως γνωρίζει λόγω πολιτικής συγκυρίας.Αντίθετα θέλησε να το εκμεταλλευτεί μικροπολιτικά.
Κρίμα για όλους…..
Ακόμη και για εμάς τους επαγγελματίες που ενώ βουλιάζαμε βγάζαμε ο κάθε ένας το μακρύ και το κοντό του και δεν καταφέραμε ούτε και αυτή τη δύσκολη στιγμή να συμπλεύσουμε.
Αναγνωρίζω βέβαια πως η νέα διοίκηση της επαγγελματικής τουλάχιστον αντέδρασε προς την σωστή κατεύθυνση.
(θα περίμενα συμπληρωματικά και κάποιο ενημερωτικό φυλλάδιο με οδηγίες προς τους επαγγελματίες).
Το δημοσιεύω ως ανώνυμος γιατί ευνόητους λόγους.
Ένας μικρός επαγγελματίας του νησιού (όχι από τους δυνατούς και σπουδαίους της παραλίας) με αγάπη για το νησί που με ζει και μεγαλώνει τα παιδιά μου.

Ανώνυμος είπε...

ολη η αιγινα εξαλλη με την δεη ετοιμη να τους μουρνταρει και μονο ο σκλαβαινας ειπε οτι τα παιδια δεν φταινε!! τυχαίο? δεν νομιζω... κατι χρωστουμενα ειχε να ξεπληρωσει...