Σελίδες

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Τι φταίτε κι εσείς να σας ταλαιπωρούνε

Αυτό το θαύμα της αρχιτεκτονικής, κατασκευάστηκε από τον Ικτίνο και τον Πολυκράτη.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ίσα μωρή χελώνα, έκανε ένα σαρδάμ ο Σακκιώτης και βγήκες αμέσως να του το χτυπήσεις!

Ανώνυμος είπε...

Καλά είστε πολύ κομπλεξικοί. Ένα σαρδάμ έκανε, δεν σκότωσε και κανέναν.
Ο Σακκιώτης είναι πολύ ενημερωμένος και ικανός να διαχειριστεί θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, γι΄αυτό κόψτε την πλακίτσα και μαζέψτε τον δικό σας που δεν μπορεί να συγκρατήσει το ειρωνικό του χαμόγελο ούτε για 2 λεπτά στο debate

Ανώνυμος είπε...

Είσαστε σοβαροί? Θα θέλατε να εκπροσωπεί την Αίγινα ένας άνθρωπος που δεν ξέρει να μιλήσει? Και δεν λέω για το σαρδάμ.

Καθόλου ενημερωμένος δεν είναι, όπως φάνηκε στο debate. Λέει ότι θα κάνει πράγματα με δικό του τρόπο, που ήδη προβλέπονται στον Καλλικράτη, με πολύ συγκεκριμένη μορφή: π.χ. οργανόγραμμα κλπ.

Ο άνθρωπος δεν ξέρει ούτε τους νόμους. Έχει μείνει πίσω στην εποχή του παλιού καλού ΠΑΣΟΚ. Ένας κακομοιράκος μικροσυνδικαλιστής γραφιοκρατίσκος είναι! Από την φάρα που κατάντησε την Ελλάδα σε αυτό το χάλι!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου χελώνα! Έγραψες πάλι!

Ανώνυμος είπε...

Θέλετε να μιλήσουμε σοβαρά; Τότε να αρχίσουμε με ιστορικές φράσεις, όπως:
"Ο συνδυασμός συμβάλλει με καθοριστικό τρόπο στην ανάπτυξη της θεσμικής συνειδητοποίησης της σπουδαιότητας των δικαιωμάτων των πολιτών".
Γράψτε λίγα λόγια για το τι καταλάβατε και κάνετε μια υπόθεση για την πηγή αυτής της πρότασης. θα υπάρξουν βραβεία και έπαινοι!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΡΩΤΑΕΙ: "ΜΠΟΜΠΟ, ΠΟΙΟΣ ΕΧΤΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ;" Ο ΜΠΟΜΠΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ. ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΨΙΘΥΡΙΖΟΥΝ:"ΙΚΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ... ΙΚΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ..."
ΚΑΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΣ ΜΕ ΟΤΙ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ, ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ: "ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ, Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ,ΚΥΡΙΕ!"
ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟ, ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ "ΚΑΖΑΡΜΑ". ΚΑΙ ΣΥ, ΣΥΝΟΜΙΛΗΚΕ ΣΑΚΗ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟ ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕΣ ΤΟΝ ΑΔΟΞΑΣΤΟ ΣΤΟ DEBATE!MA OYTE KI ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΝΑΚΙ; ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΑΙΓΙΝΑ...