Σελίδες

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Μυθι, μυθι,παραμύθι το κουκι και το ρεβύθι...

Υποψήφιος σύμβουλος του Σακκιώτη μαζί με το φυλλάδιο του, μοιράζει και σπόρους. 1 κουκί και 2 φασόλια. Το πιάσαμε το υπονοούμενο ;) Μονοκούκι στο γενικό, αλλά 2 σταυρουλάκια στο τοπικό.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μη μας είπες και κάτι καινούργιο. Ρώτα όσους έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με την "πράσινη ομάδα". Υπάρχει φοβερό σύστημα σταυροδότησης, μη τυχόν και βγει κανείς "μη ελεγχόμενος". Να δούμε αν θα καταφέρει κάποιος να το ξεπεράσει (όπως ο Σκίτσας) και αν δεν θα έχει την ίδια τύχη μ' αυτόν.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί ο συνδυασμός του Σάκη να είναι ανεξάρτητος (λέμε τώρα για να μην φωνάζει) αλλά εγώ πάντως δεν θάθελα να ήμουνα μη Πασόκος υποψήφιος στο συνδυασμό αυτό.

Ανώνυμος είπε...

O συγκεκριμένος υποψήφιος Σύμβουλος και την προηγούμενη φορά που έθεσα υποψηφιότητα και οι Αιγινήτες τον τίμησαν με την ψήφο τους πάλι είχε σπόρους.
Τότε όμως δεν ασχολήθηκε κανένας.
Άρα δεν είναι νέο είναι παλιό, μετράει 4 χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Βάσιμες πληροφορίες λένε ότι το κουκί συμβολίζει τη δική του ψήφο και τα άλλα δύο συμβολίζουν άλλες δύο ψήφους στο γενικό ψηφοδέλτιο...

Ανώνυμος είπε...

Βοήθεια Χριστιανοί,φίλαθλοι,χούλιγκανς,σύντροφοι κοματικοί...Ποιον ψηφίζω, που και τί;Έχω χιλιομπερδευτεί. Να ψηφίσω το γιατρό; Θα μου ξαναβγεί ο Γκότσης!Άσε που όπως λέει και κείνο το παιδί(ο Θεός να το 'χει καλά)που μας διασκέδασε με τα θεατρικά του, ο καθηγητής ντε,θα με βάλουνε στη λίστα με τις εγχειρισμένες!Θεός φυλάξει, φτου, φτου, φτου...Να προτιμήσω το Σάκη;Μα να φάω στη μάπα το Φιλιππάκο; Καλέ,εκείνο το μάτι του, το τσακίρικο με το μισογερμένο βλέφαρο που τσιτώνεται άμα αγριεύει(ίδιος ο Κυριάκος του ακατανόμαστου δεν είναι;).Γιατί θα βγει, όσο και να τον πολεμάνε κρυφά και ύπουλα, Τάκηδες,Ζήσηδες και λοιπά κακοποιά στοιχεία όπως ξέρουνε χρόνια τώρα,γιατί τον ανέλαβε επίσημα ο Σκλάβαινας που τον έφτυσε και ο γιατρός και το μαγαζάκιτου Τάκη,Σάκη. Συμπέρασμα:Ψηφίζω Γιατρό, βγαίνει Γκότσης! Ψηφίζω Σάκη, βγαίνει Φιλιππάκι! Τον Κοτάκη; Πα, πα, πα,πα!Τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια...Με την ασφάλεια της σίγουρης αντιπολίτευσης χτίζει ανώγεια και κατώγια το έρημο Στελλάκη.Να μου πεις είναι κι ο Κουκούλης, αλλά βρε Χριστιανοί, εγώ φιστικιές δεν έχω. Αυτός έχει λυσσάξει να προβάλλει την Αίγινα παντού στον κόσμο, για το φιστίκι της. Τί να κάνω η ακτήμων; Λύσσαξε για την αποχέτευση και θέλει να προλάβει τη Μπιρμπίλω και τα λεφτά που έβγαλε για τους βόθρους.Φαγώθηκε να τελειώσει με τα δικά του λεφτά το νέο σχολικό κτίριο να πηγαίνουνε όλα τα παιδιά και το Γυμνάσιο πρωΐ. Γιατί βρε χριστιανέ μου,σε πείραζε να περιμένεις τα λεφτά του κράτους, όποτε τα στέλνανε, για να το φιάξουνε; Δηλαδή είσαι τόσο μονοφαγάς που θέλεις να τα κάνεις όλα για να μην έχουνε οι άλλοι να κάνουνε τίποτα; Τους παίρνεις τη μπουκιά μέσα από το στόμα; Αμάν πια! Με τη φόρα που 'χεις πάρει να δεις που θα με κάνεις να σε ψηφίσω κιόλας!Πα, πα, πα, πα...