Σελίδες

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Για να μην ξεχνιόμαστε

χαχαχαχαχαχα!!!

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ! ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ! ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΚΗΣ..ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΜΕ.. ΕΥΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ ΚΟΥΚΟΥΛΗ

Ανώνυμος είπε...

Ξέρετε ποια θα ειναι η επομενη κινηση του Σάκη? Αφου δει οτι με Φιλιππα και Παντελαρο η ομάδα δεν τραβάει θα τους διωξει..θα αρχισουν τις επιστολες και τα καραγκιοζιλικια μεταξυ τους και θα εχουμε και αλλο θεαμα μετα!

Ανώνυμος είπε...

Βρε δεν ξέρετε τι έγινε?!
Ρωτησε ο Φιλιππας τον Σακιώτη: Απεταξάμην το ΠΑΣΟΚ Σακή?
Και η απάντηση: Απεταξαμην το ΠΑΣΟΚ(*3 φορες για να είμαστε βέβαιοι)!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι τις θέλουνε τις δηλώσεις κάποιοι; Τα γραπτά μένουν και τα ξεφτιλίκια αναμένουν...
Καληνύχτα Κύριε Τζίτζη... Όπως λένε και στο κόμμα σου Φιλιππάκο... Εσένα βέβαια το αυτάκι σου δεν ιδρώνει.
Καληνύχτα αγορίνα μου!

Ανώνυμος είπε...

Όλοι μαζί, όλοι χαζί
Και ο πιό χαζός ο Φίλιππος

Ανώνυμος είπε...

τώρα περιμένω και τη δήλωση στήριξης προς τον Σάκη από τον Μιχαλολιάκο

Ανώνυμος είπε...

Ο Δούρειος Φίλιππος της Νέας Δημοκρατίας ξαναχτυπά!
Παιδιά, αυτός μόνο την πάρτη του σκέφτεται.
Πήγε στο Σάκη για να φτιάξει το προφίλ του (ότι δεν είναι ο απόλυτα κομματικός), έτσι ώστε στις επόμενες εκλογές να μπορεί να ζητήσει την ψήφο όλων των Αιγινητών.
Επίσης είναι ορκισμένος εχθρός των Κουκουλικών (αποδεδειγμένα, βλ. ΚΕΠ), αφού θεωρεί ότι αυτή η παρέα του ανέκοψε το πολιτικό του μέλλον

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι ότι και να λέτε, ότι και να κάνετε, οι τρόποι σας είναι για τους πολύ λίγους, τους πολύ πορωμένους.
Στις 14 Νοέμβρη η Αίγινα θα βγάλει Δήμαρχο τον κ. Σακκιώτη. Τώρα ότι γουστάρετε γράψτε δεν λέει και τίποτα.
Καλημέρα!!!

Ανώνυμος είπε...

Μην ασχολείστε με τον Φίλιππα, εφ΄όσον τον υποτιμάτε γιατί ασχολείστε? Αφήστε να δώσει την μαχη του. Δεν ενοχλεί κανέναν.
Κι επειδή η δράση φέρνει αντίδραση προσέξτε γιατί όπως τα βλέπω στις 15/11 το πλοίο των ντρεις θα είναι γεμάτο.

Ανώνυμος είπε...

εσεις που δεν ασχολειστε με κομματα (Κουκουλικοι) ειστε οι πρωτοι που χρησιμοποιειτε στη προεκλογικη σας μαχη τα κομματα. Γιατι ασχολειστε τοσο πολυ με το Φιλλιπα? Οταν τον παρακαλαγατε ηταν καλα. Και πειτε μου γιατι να ερθει με εναν υποψηφιο που ειναι της Δημοκρατικης Αριστερας? Οταν τον παρακαλαγατε και του κανατε συνεντευξεις στη Νεα Εποχη ηταν καλα? Ειναι τοσο ισχυρος που το χτυπατε? Εγω ξερω οτι ειναι ενα καθαρο παιδι που το παλευει στα κοινα και μακαρι να τον ακολουθησουν και αλλοι. Εσεις οι μαθουσαλες αμα σας αρεσει να νεμεστε την εξουσια μεταξυ σας ειναι αλλο πραγμα. Ο ανθρωπος σκεφτηκε το καλο του τοπου του και μονο. Εστω και να ερχοταν στο Κουκουλη τι να υπερασπιζοταν? Το μη εργο?

Ανώνυμος είπε...

Φιλιππάκο όταν υπερασπίζεσαι τον εαυτός σου να σαι πιο σεμνός. Χαρακτηρισμοί όπως «καθαρός και καλό παιδί που παλεύει», δεν κάνει να τους λέμε στον καθρέφτη. Όσο για τον Κουκούλη ένας μόνο πάλευε να σε φέρει στην ομάδα που υποτίθεται πως σε θεωρεί φίλο του για κάποιο δικό του λόγο, χωρίς να σε ξέρει καλά. Αλλά εσύ δεν έχεις τέτοια. Θα το καταλάβει κάποια στιγμή και αυτός. Όλοι οι υπόλοιποι το θεωρούσαμε ιδιαίτερα μεγάλη έκπτωση. Ρίξε μια ματιά, στα καινούργια πρόσωπα ειδικά, (δηλαδή και στα παλιά να ρίξεις το ίδιο αποτέλεσμα θα έχει) και πες μου που χωράς?
Πουθενά όπως καταλαβαίνεις.
Για το λόγο αυτό και δεν έγινε σοβαρή προσέγγιση. Βέβαια την πόρτα σε έναν υποψήφιο με καμιά 250αρια ψηφαλάκια δεν την κλείνεις από την αρχή.
Αλλά όταν συμπληρώσεις με αυτούς που θέλεις τι να τον κάνεις τον Γκόρτσο..
Άλλαξε η πολιτική Φίλιππα. Οι πολιτικές προίκες και τα σογιομαλακοπιάσματα δεν μετράνε. Είσαι και θα παραμείνεις ένας μέσος όρος. Μέχρι εκεί. Στην καλύτερη περίπτωση Δημοτικός Σύμβουλος.
Και στο λέω για το καλό σου. Ξεκαβάλα. Έχει ανέβει το επίπεδο στο νησί. Και όπως και να το κάνουμε δεν είσαι στο καϊμάκι…
Δυστυχώς.

Ανώνυμος είπε...

βρε παιδιά, μήπως τον κατηγορείτε άδικα το φίλιπα; μήπως το 2006 ήταν γραμματέας της οργάνωσης και είχε καθήκον ενώ τώρα δεν έχει;

Ανώνυμος είπε...

Χελώνα θα μας τρελάνεις; Πίστεψε τότε κανείς τη δήλωση αυτή, αφού ακούσαμε με τα αυτιά μας το Μούρτζη να κάνει δήλωση στήριξης του Σακκιώτη και αυτός να τον ευχαριστεί; Είχανε και μικρόφωνο για να τους ακούνε όλοι! Σακκιώτης και Μούρτζης είχανε κάνει συμφωνία από πριν: όποιος μείνει απ' έξω, θα στηρίξει τον άλλον.
Από το επόμενο πρωί ξεκίνησε η εκστρατεία των στελεχών του Μούρτζη να πείσουν τον κόσμο τους να ψηφίσει Σακκιώτη. Αγανάκτησαν κάποιοι παλιοί νεοδημοκράτες και γι' αυτό βγήκε ο Τζίτζης και έκανε τη δήλωση αυτή, ότι τάχα μου δεν ξέρει τίποτε. Το ειδύλειο λοιπόν κρατάει από τότε. Το κακό είναι ότι θα τον χάσουμε από το δημοτικό συμβούλιο!

Ανώνυμος είπε...

...ο Πελεκάνος πολιτεύεται. Ένα συμπλεγματικό όν που μπορεί εύκολα να τον παρομοιάσει κανείς με τον ΙΖΝΟΓΚΟΥΝΤ. Μια λίαν διχασμένη προσωπικότητα χωρίς αληθινούς φίλους, που μόνιμο οδοδείκτη έχει το προσωπικό συμφέρον. Η Αίγινα αυτά και παρόμοια άτομα, πρέπει σ΄ευτές της εκλογές να τα εμμέσει.

Ανώνυμος είπε...

TI TO ΨΑΝΕΤΑΙ.Ο ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΤΙΠΟΤΑΣ. ΑΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ (ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕ ΟΛΟΙ ΓΕΛΑΝΕ Μ΄ΑΥΤΟΝ) ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟ ΣΑΚΚΗ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΜΑΡΙ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ. ΕΕ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΣΠΟΡΗ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

2:51 δεν θα ανοίξει το μαγαζάκι της Ντόρας αλλα το Κ.Κ.Α = Κόμμα Κουτών Αίγινας.

Unknown είπε...

Πληκτορλογήστε www.pasok.gr θα δείτε ότι στους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ αναγράφεται και το όνομα του Σακκιώτη ως του Εκλεκτού. Για να μην μας περνάνε για ηλίθιους.

Ανώνυμος είπε...

3.46 Γράφεις ότι να 'ναι γιατί θέλεις να δημιουργήσεις κλίμα.

Ανώνυμος είπε...

Έχει δίκιο ο ΔΙΗΝΕΚΗΣ http://helonageni.blogspot.com/2010/10/blog-post_10.html
το έχει γράψει και η

Ανώνυμος είπε...

Είστε έτοιμοι?...ξεκινάμε. Τώρα είναι η στιγμή. Στο www.aegina.net υπάρχει το πρώτο αποτέλεσμα του τελευταίου γκάλοπ που διεξήχθη Τρίτη 12/10-Τεταρτη 13/10. Στη διάθεση σας...

Ανώνυμος είπε...

Ο ορισμός της κωλοτούμπας. Φιλιπάκι.Σκεφτεστε τίποτα καλύτερο?

Ανώνυμος είπε...

Σας το ξαναείπα ο Φίλιππας είναι με τον νικητή , μην τον πιάνετε στο στόμα σας. Η επιλογή του είναι καλή.
Κοιτάξτε εσείς παπαγαλάκια τί θα κάνετε, που μετά οι αρχηγοί σας δεν θα σας λένε ούτε καλημέρα

Ανώνυμος είπε...

Albano eisai pou kanei douleies ston pelekano eisai ?

Ανώνυμος είπε...

Όταν λες οτι ο Φίλιππας είναι με τον νικητή τι εννοείς;
Όπως Μούρτζης πριν 4 χρόνια;
Που έχασε και πήγε με τον νικητή σακκιώτη;
Αν αυτό εννοείς, τότε ο Σακκιώτης θα έρθει τρίτος και ο Φίλιππς θα πάει με τον νικητή Γρηγορόπουλο πυο θα έρθει δεύτερος
Καληνύχτα και με Κουκούλη Δήμαρχο ξανά γιατί βαρέθηκα του μέτριους

Ανώνυμος είπε...

ELATE STO SEX, o rex to svinei

http://aiakosex.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

<<1os kai tin proti kai tin 2h Kyriaki ....o SAKIS>>.!!!!!Alla to Fillipaki...na girisei piso apo ekei pou irthe. Mono gia tin karekla irthe.Den ton theloume. Titina-Zisis-Nikos-Dimitris..ta kalutera paidia. Gia rotisteto to Fillipaki...giati ta exoun mazi tou oi .. Kameno xarti einai dystyxos.!!!