Σελίδες

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Αιγινητών Έγερσις!

Τελικά ο Κουκούλης τα κατάφερε. Έπεισε τη νεολαία του νησιού να σηκωθεί από τον καναπέ και να πάει την Κυριακή να ψηφίσει. Δεν έχει σημασία αν θα ψηφίσουν αυτόν οι πιτσιρικάδες, αλλά ότι θα πάνε στις εκλογές. Ήδη κανονίζουν παρέα για το χαβαλέ. Το μεγάλο στοίχημα, αιγενιτοπουλάκια μου είναι να ταρακουνηθούν οι πιτσιρικάδες για να αλλάξει ο τόπος. Να ξεφύγουμε από την απαξίωση και τη μιζέρια.
Ε ρε και να πάρουν μπάλα οι πιτσιρικάδες... μονότερμα θα μας παίξουν όλους και θα μας φορτώ κι ένα τσουβάλι γκολ!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λέτε ο Κουκούλης να μας κάνει να ξανατραγουδήσουμε το γνωστό (και ξεχασμένο) "Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους..." Κάτι τέτοια γράφεις χελωνίτσα και μετά μας κάνει εντύπωση που μερικοί (και μερικές) λένε πως ο Κουκούλης είναι κομουνιστής!!!

Ανώνυμος είπε...

Επειδή είναι της μόδας να παίρνουνε το μισό από δύο λέξεις και να φτιάχνουν μια καινούργια, λέω ν' αρχίσω να γράφω με το ψευδώνυμο "κουκουλιστής"!

Ανώνυμος είπε...

στο debete ο γιατρος πρεπει να απαγοητευσε πρωτα τους οπαδους του οσοι φυσικα εχουν λιγο νου,ο σακης ειναι πολυ καλως στην αναγνωση απο χειρογραφο .

Ανώνυμος είπε...

γλυκιά μου χελώνα τα γκολάκια ακούνε στο όνομα Zempriiillll Sisssseeee. Πανάθα μου σε αγαπώ, όπου κι αν παίζεις πάντα θα σ΄ακολουθώ, ΠΑΟ εδώ ΠΑΟ εκεί, όπου κι αν παίζεις πάντα θαμαστε μαζί.
Οχι που νόμιζες, ότι λόγω εκλογών θα απεύφευγες το δούλεμα