Σελίδες

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Έχουμε και Λέμε

Ε ας αφήσει και κάτι ο Κουκούλης για τη 2η τετραετία. Έτσι, για να έχουμε να λέμε.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι ότι ο υποτιθέμενος απόμακρος και αντικοινωνικός δήμαρχος, έχει κάνει αρκετή δουλειά στα κοινωνικά θέματα. Και την ΚΕΔΑ ίδρυσε, και το βοήθεια στο σπίτι ξεκίνησε και άπορους ταίζουν με τη σοφία τη γιαννούλη, και το ελικοδρόμιο το έχει προετοιμάσει και νομίζε σε 6 μήνες θα είναι και έτοιμο.
Τώρα ο Σακκιώτης όταν έρθει θα κάνει αυτοδιοικητική κοινωνική πολιτική βασισμένη στα τοπικά αυτοδιοικητικά πολιτιστικά στοιχεία

Ξερολας είπε...

Συμφωνω, γιατι αμα παρει το δημο ο σακης θα αρχισει τις εκδρομες με τον τακη και θα τους ψαχνουμε.. ασε τωρα που δεν εχουν και το χρισμα δεν θα πεφτει μανι απο το κομμα και θα τα περνουν απο το δημο.

Ανώνυμος είπε...

πρωτη φορα βλεπω blog να ασχολειται εναντιον ενος υποψηφιου. Κουκουλακια ξυπνατε! Δεν τον εχτετε περασει ακομα το Γιατρο για να πατε στο 2ο γυρο! Ρωτηστε και το Πτερουδη που ξερει καλα απο νουμερα? Σας πουλησε μπαλαμουτι με το 20,19 και 17,5 στη συγκεντρωση και εσεις ηδη ξεχασατε το γιατρο. Αμ δε...Τα πραγματα δεν ειναι σαν το 2006 που λιγους μηνες πριν τις εκλογες δεν υπηρχατε και μετα κερδισατε! Τωρα τα πραγματα ειναι διαφορετικα γιατι διοικησατε. Το προσιμο ειναι αρνητικο!

Ανώνυμος είπε...

Toν γιατρό δεν τον περνάνε που να κοπανάνι τον κ...ο τους κάτω.
Δεύτερο γύρο βλέπω : Σακκιώτη - Γρηγορόπουλο.
Κουκούλης τρίτος με διαφορά

Ανώνυμος είπε...

6,14 κουησου και δες την πραγματικοτητα

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή 5:38 όλα τα blogs πρέπει να είναι εναντίον του δήμαρχου για να είναι σωστά;