Σελίδες

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Νέα γνωμοδότηση της Αρχαιολογίας

1. Το δυσανάλογο μέγεθος του γραμμάτων σε σχέση προς τον ταπεινό και ιδιαίτερα εμβληματικό σχολικό όγκο, από τον οποίο απέχει μόλις 75μ., έχοντας τοποθετηθεί δίχως προηγούμενη αρμόδια αδειοδότηση. Συγκεκριμένα, το τελικό ύψος των γραμμάτων (περίπου 6μ.) υπερβαίνει το ύψος του σχολικού όγκου, προς το οποίο τα γράμματα αναπτύσσουν έντονα ανταγωνιστική σχέση.
2. Ο νυκτερινός φωτισμός του σχολικού όγκου, που προβάλλει υπερβολικά την αστικού τύπου αισθητική του, ενώ το καθιστά ορατό από το επίσης προστατευόμενο Γήπεδο στη ΝΔ άκρη του λιμένα της πόλης της Αίγινας.
3. Τα γράμματα του φυλλαδίου, με την αιχμηρή τους όψη λόγω υλικών και λόγω της οξείας προοπτικής του βράχυνσης σε άξονα κάθετο προς τις πολυγωνικές κορυφογραμμές της ράχης του σχολικού όγκου «εφορμά» οπτικά και συμβολικά με ιδιαίτερα επιθετική διάθεση τόσο στον ίδιο τον σχολικό όγκο, όσο και στην ευρύτερη γραμμή του ορίζοντα, της οποίας ο τελευταίος αποτελεί μέρος και συνομιλητή με τους δύο χαρακτηριστικούς αλεξικέραυνα του. Αυτή η διαφωνία ανατρέπει την αγλαή ευφορία του βλέμματος που έχει υπηρετήσει το ταπεινό αλλά τόσο σωστό αισθητήριο προηγούμενων γενεών.
Προτείνεται η ανεύρεση σε συνεργασία με την ΕΒΑ μιας πιο δόκιμης εμφάνισης γραμματοσειράς, η οποία θα αναδεικνύει περισσότερο το ίδιο το φυλλάδιο και δεν θα προσβάλλει τον παρακείμενο σχολικό όγκο. Το Α.Τ. Αιγίνης, προς το οποίο κοινοποιείται η παρούσα Απόφαση, παρακαλείται για την εφαρμογή της και την ακόλουθη αυτής ενημέρωση της Υπηρεσίας μας».

Παρακαλούνται οι μαθητές να λάβουν, το υπογεγραμμένο με κόκκινο κομμάτι του φυλλαδίου του πεφωτισμένου Αρχηγού μας Σάκη Σακκιώτη και θέτοντας το ως τίτλο, να γράψουν έκθεση ιδεών έως 450 λέξεις. Η βαθμολόγηση θα γίνει από τους έμπειρους και με πολυετή πείρα, συνεργάτες του.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μου προκαλείς αγλαή εφορία του πνεύματος... Μπράβο χελωνλακι!

Ανώνυμος είπε...

Καλά, απίθανο φυλλάδιο. Η αισθητική του ξεπερνάει κάθε φαντασία!
Μου θυμίζει τα φυλλάδια που μοιράζουν οι Ιεχωβάδες. "Σκοπιά" νομίζω τα λένε

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ?

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ....

Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

To φυλλάδιο είναι super! Διαβάστε τις 40 σελίδες του προγράμματος www.aeginaoloimazi.gr και respect

Ανώνυμος είπε...

re gamoto...
ksexasan oi sakiotides tis protes 100 meres!!!

krima re gamoto!

re gamoto mou leiei polu auto re gamoto.

re gamoto tha to pei sta egkainia tou?

Ανώνυμος είπε...

Την μόδα των 100 ημερών την λάνσαρε ο Δήμαρχος σας, βέβαια δεν τα πήγε και πολύ καλά τις πρώτες 100 ημέρες και δεν το ξαναέκανε το λάθος αυτή τη φορά.
Μην προσπαθείτε να ρίξετε τον Σακκιώτη στην λούμπα που πέσατε εσείς.
Κόλπα τέτοια δεν περνάνε.
Μπερδευτήκατε κύριοι!!!!

Ανώνυμος είπε...

tou pasok malakies einai oi 100 meres.

gia na deiksei orama mporei na pei ta 100 prwta xronia!!

Ανώνυμος είπε...

100 χρόνια χρειάζεται μόνο η παράταξη Κουκούλη.
Οι υπόλοιποι σίγουρα χρειάζονται πιο λίγο.

Ανώνυμος είπε...

i parataksi koukouli sta 8 tha kanei osa oloi eseis sta 100 den kanate.
komatoskula tosa xronia kai ena ergo den prospathisate na ginei sto nisi.

den ksexname....

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι, το τρίπτυχο φυλλάδιο που παρουσιάστηκε δεν αποτελεί το πρόγραμμα του συνδυασμού ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Λογικό είναι να μην μπορούν εύκολα να αναλυθούν έννοιες, σκοποί, στόχοι και δεσμεύσεις στο μικρό αυτό χώρο. Επίσης σεβόμενοι το περιβάλλον αλλά και τη μικρή οικονομική δυναμική μας, αποφασίσαμε να μην βγάλουμε ένα κοστοβόρο φυλλάδιο με όλο το πρόγραμμα μας. Ενδεχομένως κάποιοι άλλοι συνδυασμοί με μεγαλύτερη οικονομική ευρωστία ή θέλοντας να παρουσιάσουν το μεγάλο τους έργο, να εκδώσουν ένα πολυσέλιδο φυλλάδιο. Από την άλλη δε, μπορεί ο καθένας μας, με πρόσβαση στο διαδίκτυο, να το μελετήσει (www.aeginaoloimazi.gr 40 σελίδες) και να κάνει τα σχόλια του, συμμετέχοντας στη διαμόρφωση του τελικού προγράμματος. Όσοι δεν έχουν, μπορούν να το παραλάβουν σε φωτοτυπίες από το εκλογικό μας κέντρο ή να τους το στείλουμε ταχυδρομικώς. Άμα τώρα δεν σας αρέσει αισθητικά θα λέγαμε ότι είναι κάτι το υποκειμενικό. Τέλος όλοι οι συνδυασμοί δίνουν αυτή τη στιγμή τον αγώνα τους. Πρέπει να το σεβόμαστε και να μην προσβάλουμε τους επικεφαλής αλλά και τους συνεργάτες τους. Ευχαριστούμε για το χρόνο σας…Sakis blog team

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή sakis blog team το πρόγραμμα του συνδυασμού είναι interactive?

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε, το πρόγραμμα του συνδυασμού είναι διαδραστικό, με όποια εργαλεία έχουμε και μας επιτρέπει ο χρόνος. Η φιλοσοφία του εγχειρήματος είναι ο απλός πολίτης να είναι συμμέτοχος στην διαμόρφωση του τελικού προγράμματος του συνδυασμού και εν τέλει της Αίγινας, αν οι πολίτες επιλέξουν το Κο Σακκιώτη για Δήμαρχο τους. H Δημόσια Διαβούλευση θα έχει θέση και την επόμενη μέρα της Δημοτικής περιόδου με το πολίτη συμμέτοχο και συνδιαμορφωτή των αποφάσεων. Λειτουργούμε χωρίς αποκλεισμούς και αγκαλιάζουμε όλη την Αίγινα. Θα χαρούμε και εσείς να διαθέσετε λίγο χρόνο, από αυτόν που αφιερώνετε στα blogs, και να γράψετε τις απόψεις σας και τις ενστάσεις σας πάνω στο προσχέδιο προγράμματος του συνδυασμού ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ευχαριστώ για το χρόνο σας…Sakis blog team

Ανώνυμος είπε...

www.aegina.net, αποτελεσματα gallop του 2006 που επαληθευτηκαν 100%. Γαλαρε θα δεις παλι Κουκουλη για Δημαρχο!!!

Ανώνυμος είπε...

Μια ερώτηση προς το Sakis blog team:
Δηλάδη αγαπητοι μου φίλοι όποιος δεν μπορεί να έχει προσβαση στο διαδυκτιο, δεν μπορει να δει το προγραμμα?
Η καημένη η γιαγια μου δλδ πως θα το διαβασει για να κρίνει αν της κάνέτε?

Ανώνυμος είπε...

μην λες για τον γαλαρο.. ζηλεψε απο τον big pterix και ξεκινησε πουρα!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ξέρω ότι τους την έπεσε κάποιος για την αισθητική του φυλλαδίου και του απάντησαν ότι ο τελευταίος απ' αυτούς που το έφτιαξαν είναι απόφοιτος της ΑΣΚΤ (καλών τεχνών). Τέτοια προσβολή του έκαναν του ανθρώπου!