Σελίδες

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Νέος επικίνδυνος ιός


Και το όνομα αυτού ... Ν3Λ1. Προσβάλλει το κοτσιδοσκλαβενοσακοειδές τρυφωνικό λαμογικό σύστημα του εγκεφάλου. Είναι αυτοάνοσο και κάνει τον προσβαλλόμενο να θέλει να ζητάει συγγνώμη συνεχώς. Θεραπεύεται μόνο με 5cc αλήθειας ανά δόση φαρμάκου και με τριπλές βουτιές στο πάτο της θάλλασσας.

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

αΔΕΗς

Όλα τα είχε η μαριορή ο Λαθούρης απο τη ΔΕΗ μας έλειπε!!! τον μάθαμε κι αυτόν.
Διάβασε το ποιματάκι του στο Δημοτικό Συμβούλιο, επαίνεσε τη Μπιρμπίλω που ενδιαφέρεται για τη βραχονησίδα που λέγεται Αίγινα, επαίνεσε τους δυό τυπάκους που είχε δίπλα του για τη σκληρή δουλειά που κάνουν στο νησί (καποιον Πατερώνη και κάποιον Φουντουλάκη) και τελικά είπε κι ένα συγγνώμη για τα μάτια...
Που είναι το ρευματάκι ρεεεεεεεε??? Επαγγελματίες - επισκέπτες - κάτοικοι κλαίνε ρε! Ότι έπαθαν στη πελοπόνησο από τις πυρκαγιές το 2007, το έπαθε και η Αιγινούλα μας. Κατα τα άλλα ο νομαρχάκος μας (σα τον Αβραμόπουλο με μούσι είναι) κοιμάται τον ύπνο του δικαίου... έβαλε τα αντινομαρχάκια του να στείλουν το υγειονομείο στην Αίγινα για να βοηθείσει τους καταστηματάρχες να κρατάνε τις θερμοκρασίες στα κρέατα!
Και είχε πάει η αντιπολίτευση να κάνει ρόμπα τον μπαρμπα - στρουμφ και αυτός τους ρούμπωσε! Έβγαλε το εγγραφάκι που είχε στείλει στη ΔΕΗ το 2008 τον Απρίλη που τους έλεγε να έχουν το νου τους γιατί τα πράγματα με την ενέργεια στο νησί δεν είναι καλά. Και οτι καλά θα κάνετε δεητζόπουλα να σχεδιάσετε καμμια λύση για το νησί πριν είναι αργά.


ΥΓ: Μου χάλασε το καζανάκι ρε γαμώτο!!! Που είναι αυτός ο δήμαρχος να μου το φτιάξει;;;;;

Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Black Out

Πάει το ρευματάκι του νησιού! Καπνός! 5 ώρες διακοπή. Σπάσανε τα τηλέφωνα στη ΔΕΗ και ζητάγανε το Γιώργο τον ηλεκρολόγο να πάει να τους το φτιάξει.

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Γύρω - Γύρω όλοι


Το πήραμε το χρίσμα, το πήραμε το χρίσμα!!
ζήλια σας!!

ΥΣ: Μα καλά, υπάρχει λογικός υποψήφιος που να θέλει χρίσμα ή στήριξη από κόμμα;

Μερκούριος Καρύδης

Σας αποκαλύπτουμε, με μεγάλη συγκίνηση, τον Υποψήφιο που στηρίζει το blog μας στις Δημοτικές Εκλογές του Νοεμβριου.
Μερκούριος Καρύδης!
Έχουμε στα χέρια μας δημοσκόπηση που δείχνει να παίρνει το 69% των ψήφων.
Δείγμα ερώτησης του γκάλλοπ μας βλέπετε στα δεξιά της οθόνης σας.

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Τουριστικό Προϊόν

Μέσα από τούτο το ταπεινό blog, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αίγινας για την καταλυτική της βοήθεια στην ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος του νησιού. Κυριακή 1-8-2010, ημερομηνία σταθμός στην ενίσχυση με τουριστικό συνάλλαγμα του νησιού μας. Όλως τυχαίως οι περισσότεροι απ'ο αυτούς του τουρίστες ψήφισαν στη τοπική του ΠΑΣΟΚ.
Εμπρός στον έτσι, που χάραξε ο τέτοιος!!!
Σας Ευχαριστούμε!